|
Γιατί η Φύλαξη είναι Σημαντική
- Οποιοσδήποτε έχει ενεργό ρόλο στη φροντίδα της υγείας και αγκαλιάζει την υπόθεση της αναγεννητικής ιατρικής πρέπει να ενημερώνει και να συστήνει τη φύλαξη των αρχέγονων και αναγεννητικών κυττάρων του λιπώδους ιστού. Επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι αυτά τα κύτταρα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξατομικευμένη αναγεννητική ιατρική.
- Συμβουλευτείτε το γιατρό σας και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τα επόμενα βήματα. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ιατρούς της Biohellenika για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.
Πλεονεκτήματα της Biohellenika
Η Biohellenika, η σημαντικότερη Ελληνική Εταιρεία Φύλαξης Βλαστοκυττάρων, σας παρέχει υψηλού επιπέδου καινοτόμες υπηρεσίες, επιστημονικά τεκμηριωμένες που απορρέουν από τη μακρόχρονη πείρα και έρευνα διακεκριμένων επιστημόνων. Γνωρίστε τη Biohellenika, μια εταιρεία υψηλών προδιαγραφών και αυστηρών κριτηρίων λειτουργίας, όπου η επιστήμη αποτελεί θεμέλιο ζωής για τον άνθρωπο.
Η Biohellenika είναι η μοναδική εταιρεία που χρησιμοποιεί σήμερα για το σκοπό αυτό τα τελειότερα μηχανήματα που ακολουθούν Πιστοποιημένη Διαδικασία η οποία προσφέρει ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
Στα πλαίσια των υψηλών παροχών, οι πρωτοποριακές υπηρεσίες της Biohellenika προσφέρονται σε ειδικές προνομιακές τιμές με ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής.
Βιβλιογραφία
- Adipose Tissue-Derived Stem Cells. Characterization and Potential for Cardiovascular Repair, Madonna R, Geng YJ, De Caterina, Arterioscler Thromb Vasc Biol. 2009 Jul 23
- [Regenerative medicine for anti-aging], Ebisawa K, Kagami H, Kato R, Yamada Y, Ueda M. Nippon Rinsho. 2009 Jul;67(7):1402-6
- Human adipose derived stem cells contribute to chondrogenesis in co-culture with human articular chondrocytes, Hildner F, Concaro SE, Peterbauer A, Wolbank S, Danzer M, Lindahl A, Gatenholm P, Redl H, van Griensven M., Tissue Eng Part A. 2009 Jul 8
- Early translation of adipose-derived cell therapy for cardiovascular disease, Sanz-Ruiz R, Fernández-Santos E, Domínguez-Muñoa M, Parma R, Villa A, Fernández L, Sánchez PL, Fernández-Avilés F., Cell Transplant. 2009;18(3):245-54
- Clinical study of the efficiency of combined cell transplant on the basis of multipotent mesenchymal stromal adipose tissue cells in patients with pronounced deficit of the maxillary and mandibulary bone tissue, Kulakov AA, Goldshtein DV, Grigoryan AS, Rzhaninova AA, Alekseeva IS, Arutyunyan IV, Volkov AV., Bull Exp Biol Med. 2008 Oct;146(4):522-5
- A new bronchoscopic treatment of tracheomediastinal fistula using autologous adipose-deirved stem cells. Alvarez PD, García-Arranz M, Georgiev-Hristov T, García-Olmo D. Thorax 2008
- Adipose-Derived Stem Cells and Their Secretory Factors as a Promising Therapy for Skin Aging, Park BS, Jang KA, Sung JH, Park JS, Kwon YH, Kim KJ, Kim WS, Dermatol. Surg. 2008
- Clinical treatment of radiotherapy tissue damage by lipoaspirate transplant: a healing process mediated by adipose-derived adult stem cells, Rigotti G, Marchi A, Galiè M, Baroni G, Benati D, Krampera M, Pasini A, Sbarbati A., Plastic and Reconstructive Surgery 2007
- Treatment of resistant pure red cell aplasia after major ABO-incompatible bone marrow transplantation with human adipose tissue-derived mesenchymal stem cells, Baijun Fang, Yongping Song, Robert Chunhua Zhao, Qin Han, Ying Cao, American Journal of Hematology 2007
- Human adipose tissue-derived mesenchymal stromal cells as salvage therapy for treatment of severe refractory acute graft-vs.-host disease in two children, Fang B, Song Y, Lin Q, Zhang Y, Cao Y, Zhao RC, Ma Y, Ediatric Transplantation 2007
- Adipose-Derived Cells, Emanuele Meliga, Brian M. Strem, H.J. Duckers and Patrick W. Serruys, Cell Transplantation Review 2007
- Multipotential differentiation of adipose tissue-derived stem cells, Brian M Strem, Kevin C Hicok, Min Zhu, Isabella Wulur, Zeni Alfonso, Ronda E Schreiber, John K Fraser and Marc H Hedrick, The Keio Journal of Medicine 2005
Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο

|