espa

Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΗΕLLΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η Βiohellenika προσφέρει  στους γονείς τέσσερεις επιλογές σχετικά με τη φύλαξη των βλαστικών κυττάρων των παιδιών τους.

Επικοινωνήστε σήμερα με τη Biohellenika και  ενημερωθείτε για τα ευέλικτα προγράμματα φύλαξης των βλαστοκυττάρων που προσφέρει, καθώς και για την  πρωτοποριακή  υπηρεσία,  της φύλαξης των πλέον αρχέγονων κυττάρων που διαθέτουν τα νεογνά, των Πολύ Μικρών Εμβρυικού Τύπου βλαστοκυττάρων,  που περιέχονται μέσα στο ομφαλοπλακουντιακό αίμα.

Η Biohellenika προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα PRP και ατομική κρέμα με βάση το PRP  ως δώρο στη μητέρα  για την περιποίηση της μετά τον τοκετό.

Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα   να φυλάξουν μόνο το ομφαλοπλακουντιακό αίμα, να το συνδυάσουν με τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων του ιστού του ομφαλίου λώρου, με τον πλακούντα και με τη  νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της φύλαξης των Πολύ Μικρών Εμβρυϊκού τύπου βλαστοκυττάρων του αίματος.

Η Biohellenika είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει αυτή την καινοτόμο υπηρεσία, η οποία αναμένεται να έχει πολλές εφαρμογές στην αναγεννητική ιατρική και σε κάθε ηλικία του ατόμου. Τα κύτταρα αυτά είναι τα πλέον αρχέγονα που διαθέτει το νεογέννητο, των οποίων η συλλογή μέχρι σήμερα ήταν αδύνατη, λόγω των χρησιμοποιούμενων μεθόδων απομόνωσης.

Αναλυτικότερα προσφέρει:

Φύλαξη των βλαστοκυττάρων του ομφαλοπλακουντιακού αίματος

Φύλαξη των επί πλέον βλαστοκυττάρων από το αίμα που παραμένει μέσα στον πλακούντα μετά την αρχική συλλογή

Φύλαξη των βλαστοκυττάρων του  ιστού του ομφαλίου λώρου από όλο το μήκος του

Φύλαξη των Πολύ Μικρών Εμβρυϊκού τύπου βλαστοκυττάρων του αίματος

Τα Πολύ Μικρά Εμβρυϊκού τύπου βλαστοκύτταρα συλλέγονται από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα μετά τη συλλογή των αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το ίδιο το παιδί. Η φύλαξη αυτών των κυττάρων αποτελεί αποκλειστικό πλεονέκτημα της οικογενειακής φύλαξης και διαχωρίζει πλήρως το αντικείμενο λειτουργίας των ιδιωτικών και δημοσίων τραπεζών.  

 

 

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Αριθμός Μ.Α.Ε.: 60077/062/Β/06/0031 Γ.Ε.ΜΗ: 58882804000 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed