espa

Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Η Βiohellenika ενημερώθηκε για τη διακοπή της λειτουργίας της  ανταγωνιστικής εταιρείας  Stem Health και εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση της προς τους γονείς.  Ελπίζουμε σύντομα να λυθεί το πρόβλημα και τα βλαστοκύτταρα να παραμείνουν ασφαλή.

Ενημερώνουμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν ότι η Biohellenika  είχε πάντα ως οδηγό την ηθική, τη γνώση και  την επιστήμη και παραμένει σταθερή σε αυτές τις αξίες.  

Είμαστε  πάντα στη διάθεση των γονέων που μας εμπιστεύτηκαν τα βλαστοκύτταρα των παιδιών τους   και προσπαθούμε συνεχώς  για την  παροχή των καλύτερων ποιοτικά υπηρεσιών και την οικονομική ασφάλεια της εταιρείας. Τα εργαστήρια μας διαθέτουν όλες τις απαιτούμενες εθνικές και  διεθνείς διαπιστεύσεις, η εταιρεία χρηματοδοτεί Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης για την εξέλιξη των υπηρεσιών της, τις οποίες προωθεί  σε επτά χώρες στο εξωτερικό. Συνεργαζόμαστε με την τράπεζα βλαστοκυττάρων Biovault  που είναι θυγατρική εταιρεία του Πανεπιστημίου του Πλίμουθ και βρίσκεται στο Τεχνολογικό πάρκο Βιοεπιστημών στο Πλίμουθ της Αγγλίας για τη συνέχιση της φύλαξης. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με την ίδια αγάπη και δυναμισμό όπως μας γνωρίσατε και θα παραμείνουμε έτσι.

Δεχόμαστε τα τηλεφωνήματα σας και την ανησυχία σας με μεγάλη κατανόηση και παρακαλούμε όσοι από εσάς  δεν μας έχετε στείλει το e mail σας να μας το στείλετε για να επικοινωνούμε συχνά μαζί σας.

Με εκτίμηση

Κ Κουζή-Κολιάκου

Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ

 

Διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών της Biohellenika

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Αριθμός Μ.Α.Ε.: 60077/062/Β/06/0031 Γ.Ε.ΜΗ: 58882804000 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed