espa

Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Αγαπητοί γονείς που έχετε φυλάξει τα βλαστοκύτταρα των παιδιών σας στη Biohellenika

Κ Κουζή-Κολιάκου

Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε αγωνιώδη τηλεφωνήματα σας σχετικά με την ομαλή λειτουργία της Biohellenika,  επειδή έχετε πάρει κάποια μηνύματα στο κινητό σας σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας  της Stem Health.

Η Biohellenika συνεχίζει ομαλά τη λειτουργία της, ουδεμία σχέση έχει με τη Stem Ηealth και ουδέποτε ενέκρινε τις πρακτικές που χρησιμοποιούσε κατά τη λειτουργία της. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία, επειδή η οικονομική κρίση έχει επιβάλλει τη διατήρηση των πλέον οργανωμένων και ποιοτικών εταιρειών.  

Παρά την ενημέρωση που λαμβάνατε από την Biohellenika και τις ποιοτικές διαφορές  που υπήρχαν  μεταξύ των δύο εταιρειών, μερικοί από εσάς  δυστυχώς επιλέξατε την Stem Health ως τράπεζα φύλαξης των βλαστοκυττάρων των παιδιών σας. Στα  πλαίσια έρευνας αγοράς επικοινωνήσατε με την Stem Health, η οποία κατέγραψε το κινητό σας, άσχετα αν στην πορεία δεν την επιλέξατε  ως τράπεζα φύλαξης. Έτσι εξηγείται η αποστολή του SMS ανεξαρτήτως σε όλους τους γονείς που είχαν έστω και τηλεφωνική επικοινωνία, ανεξάρτητα  αν προχώρησαν στη φύλαξη ή όχι. Δεν αποκλείεται όμως και η οργανωμένη παραπληροφόρηση και δυσφήμιση των ενεργών  εταιρειών. Παρακολουθούμε την εξέλιξη της κατάστασης και ελπίζουμε οτι οι κρατικές υπηρεσίες που έχουν επιληφθεί του θέματος θα αποκαταστήσουν την εύρυθμη λειτουργία  των εταιρειών του κλάδου.

Το γεγονός  όμως το ότι δεν γνωρίζουν τους πραγματικούς πελάτες τους εγείρει σημαντικά ερωτήματα ως προς την τήρηση των προσωπικών δεδομένων,  την ιχνηλασιμότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρείχαν στους πελάτες τους.

Τα βλαστοκύτταρα αποτελούν ένα σπουδαίο εργαλείο στην ιατρική  και είναι τυχεροί αυτοί που έχουν προνοήσει σωστά.

Επειδή όλοι ρωτάτε πότε και πώς μπορεί να γίνει η μεταφορά των βλαστοκυττάρων στη Biohellenika θα σας συνιστούσαμε να περιμένετε τη λύση των νομικών προβλημάτων που έχουν ενσκήψει  και  στη συνέχεια άμεσα θα σας ενημερώσουμε για τη μεταφορά τους στα εργαστήρια μας, είτε της Αθήνας είτε της Θεσσαλονίκης.

Εκ μέρους της Biohellenika

K Koλιάκου

Καθηγήτρια Ιατρικής

 

Διευθύντρια ιατρικών Υπηρεσιών της Biohellenika

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Αριθμός Μ.Α.Ε.: 60077/062/Β/06/0031 Γ.Ε.ΜΗ: 58882804000 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed