espa

Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

 

Η Biohellenika συνιστά στους γονείς να επιλέγουν την ολοκληρωμένη υπηρεσία φύλαξης των βλαστοκυττάρων των παιδιών τους, διότι εξασφαλίζουν αφ ενός μεν όλα τα είδη των βλαστοκυττάρων και αφ ετέρου στην μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα. 

  • Συλλογή, επεξεργασία και κρυοσυντήρηση των βλαστοκυττάρων που συλλέγονται από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα.
  • Συλλογή, επεξεργασία και κρυοσυντήρηση περισσότερων βλαστοκυττάρων, με κατ' ευθείαν λήψη μέσα από τον πλακούντα.  Καινοτόμος και αποκλειστική υπηρεσία της Biohellenika.
  • Συλλογή, επεξεργασία και κρυοσυντήρηση των μεσεγχυματικών βλαστοκυττάρων που συλλέγονται από όλο το μήκος του ομφάλιου λώρου. Καινοτόμος και αποκλειστική υπηρεσία της Biohellenika.
  • Συλλογή, επεξεργασία και κρυοσυντήρηση των VSELs*, καινοτόμος και αποκλειστική υπηρεσία της Biohellenika

 

  • Ως δώρο στους γονείς που θα επιλέξουν την ολοκληρωμένη υπηρεσία η  Biohellenika  προσφέρει  ένα set  βιολογικών προϊόντων περιποίησης μητέρας παιδιού της εταιρείας MotherLove ή ένα θήλαστρο της γαλλικής εταιρείας Kitett, συμβάλλοντας στην προώθηση του μητρικού θηλασμού.

*Tα VSELs είναι τα πλέον αρχέγονα βλαστοκύτταρα στον ανθρώπινο οργανισμό. Τα βλαστοκύτταρα αυτά αποτελούν μέρος της φυσιολογικής αναπλαστικής ικανότητας του οργανισμού και η μέχρι σήμερα συλλογή τους δεν ήταν δυνατή λόγω του πολύ μικρού μεγέθους τους. Η Biohellenika σήμερα απομονώνει και  φυλάσσει τα κύτταρα αυτά ως ανεξάρτητη συλλογή, φροντίζοντας  το μέλλον του παιδιού σας. Τα VSELs αποτελούν ένα δεύτερο αιμοποιητικό μόσχευμα, ιδίως στις περιπτώσεις μικρών συλλογών ομφαλοπλακουντιακού αίματος.  

 

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Αριθμός Μ.Α.Ε.: 60077/062/Β/06/0031 Γ.Ε.ΜΗ: 58882804000 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed