espa

Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

 

 Οργάνωση ενιαίας κρυοτράπεζας  

Σύμφωνα με την από 24/3/2017 Υπουργική απόφαση Αριθμ Α3γ/οικ.18092 (2) <<Όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας τραπεζών Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (ΟπΑ)>> η Biohellenika οργάνωσε μια κρυοτράπεζα στα διαπιστευμένα εργαστήρια της στη Θεσσαλονίκη στην οποία μεταφέρθηκαν και τα βλαστοκύτταρα που φυλάσσονταν στα εργαστήρια της Αθήνας.   Τα βλαστοκοκύτταρα φυλάσσονται σε τέσσερα διαφορετικά δοχεία υγρού αζώτου, σύμφωνα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, και σε διαφορετικούς χώρους εντός των 2300  τμ χώρων της εταιρείας.

Η κρυοτράπεζα διαθέτει τα παρακάτω συστήματα ασφάλειας: 

Σύστημα Πληροφοριών Cryo-view, το οποίο καταγράφει και παρακολουθεί επί 24ώρου βάσης τα επίπεδα του υγρού αζώτου κάθε δοχείου φύλαξης των βλαστοκυττάρων   

Σύστημα ιχνηλασιμότητας  ISBT 128 barcoding. Το σύστημα αυτό είναι διεθνές και η  Biohellenika έχει δικό της κωδικό που τον αναγράφει στα δείγματά της και επιτρέπει την αναγνώριση τους από οποιοδήποτε πιστοποιημένο νοσοκομείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού στο οποίο θα γίνει χρήση τους

Σύστημα παρακολούθησης της θερμοκρασίας κάθε δοχείου  το οποίο περιέχει βλαστοκύτταρα και  είναι συνδεδεμένο με το τηλεφωνικό κέντρο το οποίο αυτόματα καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Διευθυντή Ποιοτικού Ελέγχου.

Σύστημα Ελέγχου πρόσβασης στην Κρυοτράπεζα.  Η Biohellenika παρέχει  σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό μοναδικό κωδικό ασφαλείας ο οποίος επιτρέπει την πρόσβαση  στην κρυοτράπεζα.

Σύστημα ελέγχου δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό έχει πρόσβαση στην κρυοτράπεζα.

Δίκτυο ασφάλειας ΙΡ.  Ασφαλής βιντεοσκόπηση των εγκαταστάσεων η οποία λειτουργεί 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο Internet.

Σύστημα Συναγερμού ενημερώνει την εταιρεία ασφάλειας (Security)  24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα

Εκτεταμένο Σύστημα Πυροπροστασίας, το οποίο σε περίπτωση ενεργοποίησης στέλνει ένα σήμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και αυτόματα  ενεργοποιεί το σύστημα οροφής κρουνών κατάσβεσης.

Σύστημα Συναγερμού Ανίχνευσης Επιπέδων Οξυγόνου/Αζώτου.  Σε περίπτωση που αλλάξει  η αναλογία Οξυγόνου/Αζώτου στην ατμόσφαιρα της κρυοτράπεζας ενεργοποιείται αυτόματα το σύστημα εξαερισμού, το οποίο εισάγει νέο αέρα εντός της κρυοτράπεζας.

Γεννήτριες Ηλεκτρικού Ρεύματος.  Η Biohellenika διαθέτει δύο γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος μεγάλης ισχύος, οι οποίες διασφαλίζουν την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας εντός 2 δευτερολέπτων από  την  διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος

 

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Αριθμός Μ.Α.Ε.: 60077/062/Β/06/0031 Γ.Ε.ΜΗ: 58882804000 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed