Χρήσιμα εργαλεία

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Μοριακές Αναλύσεις

1.ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ ΤΕΣΤ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΝΙΡΤ) ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ

Από τη 10η εβδομάδα της κύησης στο αίμα της μητέρας κυκλοφορεί ελεύθερο DNA που ανήκει στο έμβρυο. Σήμερα έχουν αναπτυχθεί ασφαλείς, ανώδυνες και μη επεμβατικές μέθοδοι οι οποίες με ακρίβεια 99,8% απαντούν στο ερώτημα εάν το έμβρυο που θα γεννηθεί θα φέρει το σύνδρομο Down ή όχι. Για τις εξετάσεις αυτές απαιτούνται μόνο 7-10 ml αίματος της και 8 ημέρες αναμονή. Μητέρες ηλικίας άνω των 35 ετών, καθώς και όσες έχουν ευρήματα από το αρχικό τριπλό τεστ της αυχενικής διαφάνειας έχουν ένδειξη να υποβληθούν σε αυτό το τεστ. Το τεστ αυτό ελαττώνει κατά 89% τον αριθμό των γυναικών που παραπέμπονται για αμνιοπαρακέντηση και παρέχεται από την Biohellenika μέσω της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την επιστημονική ομάδα της εταιρείας Verinata που ανέπτυξε το τεστ verify στις ΗΠΑ και το οποίο κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο. Το τεστ αυτό σήμερα έχει την μεγαλύτερη επιστημονική υποστήριξη στον κόσμο και έχει εφαρμοστεί στον μεγαλύτερο αριθμό κλινικών δειγμάτων από κάθε άλλο τεστ που κυκλοφορεί.

2. ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ

Στην Biohellenika εξετάζονται 20 μοριακοί δείκτες οι οποίοι ταυτοποιούν την πατρότητα και ο κίνδυνος αστοχίας είναι μηδενικός

3. Προγεννητικός Έλεγχος

Η γέννηση ενός υγιούς παιδιού αποτελεί όνειρο και επιδίωξη κάθε νέου ζευγαριού. Η ιατρική σήμερα διαθέτει πολύ περισσότερα όπλα από ότι παλαιότερα και μπορεί να εξασφαλίσει στην πλειονότητα των περιπτώσεων τη γέννηση ενός υγιούς παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα...

4. Υπογονιμότητα


Η υπογονιμότητα (αντρική και γυναικεία) παραμένει σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά ιατρικά προβλήματα με κοινωνικές προεκτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

5. Μοριακή Ανίχνευση του HPV


Γιατί είναι επικίνδυνος ο ιός;

Διαβάστε περισσότερα...

6. Διατροφικό Τέστ


Το NutriCheckUp είναι ένα εύχρηστο και αξιόπιστο γενετικό test για τη διατροφή και τη δίαιτα και που εξασφαλίζει υγεία και ισορροπία στο σώμα σας. Βοηθά στον γιατρό σας να προσδιορίσει τις διατροφικές σας ανάγκες και να σχεδιάσει την προσωπική σας δίαιτα χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και βιοτεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα...

7. Ανάλυση Γενετικού Προφίλ


Η Biohellenika σας προσφέρει την ανάλυση του γενετικού σας προφίλ και σας δίνει σημαντικές πληροφορίες που θωρακίζουν την υγεία σας και σας απαλλάσσουν από μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

8. Φαρμακογενωμική


Η μελέτη του γονιδιακού σας προφίλ κάνει πιο αποτελεσματική τη χρήση των παρακάτω φαρμάκων και ελαττώνει τις ανεπιθύμητες ενέργειές τους.

Διαβάστε περισσότερα...

9. Έλεγχος Κληρονομικών Ασθενειών


ΗBiohellenika δίνει τη δυνατότητα για την ανίχνευση προδιάθεσης...

Διαβάστε περισσότερα...

10.Κοιλιοκάκη - Δυσανεξία στην Λακτόζη


Μάθετε αν διατρέχετε κίνδυνο να αναπτύξετε κοιλιοκάκη και αν έχετε δυσανεξία στην λακτόζη, με μια απλή και ανώδυνη εξέταση που θα κάνετε μια φορά στη ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Τα εργαστήριά μας

-

 

Online Οδηγός επαγγελματιών

-

 

Biohellenika TV

-

 

Biohellenika Family

-

 

Biohellenika News

-

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed - ACheckerβαφη αυτοκινητου