espa

Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Η Biohellenika ανανέωσε με επιτυχία την διαπίστευση του ΕΣΥΔ

 Η Biohellenika σήμερα για 10η φορά αξιολογήθηκε από το ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και ανανέωσε με επιτυχία τη διαπίστευση της. Η διαπίστευση αφορά  τους εργαστηριακούς ελέγχους που γίνονται στα εργαστήρια  της  και αφορούν όλα τα στάδια επεξεργασίας και φύλαξης των βλαστοκυττάρων. Ο σημερινός έλεγχος ήταν πλήρως εναρμονισμένος  με τις απαιτήσεις της   Υπουργικής απόφασης  18092 της 24/3/2017, οι οποίες αφορούν τους όρους και προϋποθέσεις  της λειτουργίας των τραπεζών  φύλαξης βλαστοκυττάρων του Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος.  Η Βiohellenika διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό στο πολλαπλάσιο, τις εγκαταστάσεις και τις διαπιστεύσεις και έχει την ευελιξία να προσαρμόζεται αυτόματα σε όποιες απαιτήσεις και εάν ζητηθούν. Το εργαστήριο εφαρμόζει συστήματα ποιότητας από το 2006 και σήμερα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και ωριμότητας.

Η Biohellenika ευχαριστεί και συγχαίρει το προσωπικό της για την άψογη παρουσία του στη διάρκεια της επιθεώρησης, η οποία οφείλεται στην εκπαίδευση, υπευθυνότητα  και στην μακρόχρονη παραμονή του στην εταιρεία.  

Εκ μέρους της Διοίκησης και του Διευθύνοντα Συμβούλου

Κολιάκου Γεωργίου

καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Αριθμός Μ.Α.Ε.: 60077/062/Β/06/0031 Γ.Ε.ΜΗ: 58882804000 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed