Χρήσιμα εργαλεία

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Τα εργαστήρια της   Biohellenika στην Αθήνα 

Στις 11 Δεκεμβρίου 2007 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των εργαστηρίων  της Biohellenika στην Αθήνα. 

Η ανάγκη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων της BIOHELLENIKA στην Αθήνα προέκυψε από τη συνεχή αύξηση του αριθμού των γονέων της Νότιας Ελλάδας οι οποίοι μας έδειχναν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους. Σεβόμενοι αυτή την επιθυμία των γονέων και για παροχή υπηρεσίας ακόμη καλύτερης ποιότητας, δεδομένου ότι τώρα πλέον δεν μεσολαβεί χρόνος μεταξύ του τοκετού και της μεταφοράς στο εργαστήριο, η Biohellenika προέβη στην ίδρυση των εργαστηρίων της Αθήνας. Η παραμονή  των βλαστοκυττάρων σε εργαστήρια εντός Ελλάδος εξασφαλίζει την βιωσιμότητα του 100% των βλαστοκυττάρων. Τα βλαστοκύτταρα αποτελούν πολύτιμο βιολογικό υλικό και δεδομένου οτι δεν πολλαπλασιάζονται, χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία κακοήθων ασθενειών και χορηγούνται σε ποσότητες ανάλογες με το βάρος του ασθενούν,  πρέπει εξ αρχής να συλλέγεται το σύνολο του ομφαλοπλακουντιακού αίματος και ο διαχωρισμός και η κατάψυξη των βλαστοκυττάρων  να είναι άμεση ώστε να επιβιώνουν όλα τα βλαστοκύτταρα. 

Τα εργαστήρια  έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008 και για τους ποιοτικούς ελέγχους του ομφαλοπλακουντιακού αίματος κατά ISO 15189 από τον ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης). Τα καθαρά τους δωμάτια είναι πιστοποιημένα κατά ISO 14644. Τα εργαστήρια της Αθήνας  είναι εξειδικευμένα σε εφαρμογές Αναγεννητικής Ιατρικής και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στις θεραπευτικές χορηγήσεις.  

Η BIOHELLENIKA Α.Ε. όπως περιγράφει και στο Ιδιωτικό της Συμφωνητικό φυλάσσει τα βλαστοκύτταρα σε δύο χώρους, αφού πρώτα τα χωρίσει σε ίσες ποσότητες. Η μία ποσότητα φυλάσσεται στα εργαστήρια της Θεσσαλονίκης και η άλλη στην Αθήνα.  

Τα εργαστήρια διαθέτουν γεννήτριες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, σταθεροποιητές τάσης, σύστημα τηλεπαρακολούθησης 24ωρης καταγραφής σύστημα αυτόματης πρόσληψης υγρού αζώτου, διπλό σύστημα κεντρικών υπολογιστών (server) εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα συστήματα ασφαλείας, και δίκτυο υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών εξοπλισμένων με όλα τα απαραίτητα περιφερικά μηχανήματα και λογισμικά. Το βασικό λογισμικό της εταιρείας (CRM-ERP) είναι ειδική εφαρμογή που προσαρμόστηκε εξ αρχής έτσι ώστε να καλύπτει τις προδιαγραφές όλων των συστημάτων ποιότητος που ακολουθεί η εταιρεία. Τα εργαστήρια μετέχουν στο διεθνές σύστημα ιχνηλασιμότητας barcod ISBT 128  το οποίο δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης των δειγμάτων σε όλο τον κόσμο.

Οι υποψήφιοι γονείς μπορούν κατόπιν ραντεβού να επισκεφθούν τα εργαστήρια της εταιρείας και να ξεναγηθούν σ αυτά από ειδικό επιστήμονα.

image1image1image1image1
                                          

 

Τα εργαστήριά μας

-

 

Online Οδηγός επαγγελματιών

-

 

Biohellenika TV

-

 

Biohellenika Family

-

 

Biohellenika News

-

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed - ACheckerνουντλσ