Χρήσιμα εργαλεία

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Λιπώδης Ιστός

Προφύλαξε την Υγεία σου Τώρα

Μπορείς ακόμα να φυλάξεις βλαστοκύτταρα για τη μελλοντική σου υγεία καθώς είναι πλέον γνωστό ότι ο λιπώδης ιστός είναι πλούσιος σε βλαστικά κύτταρα που είναι χρήσιμα σε εφαρμογές της αναγεννητικής ιατρικής.

Στο μέλλον όσοι έχουν φυλάξει βλαστικά κύτταρα από τον εαυτό τους θα πλεονεκτούν σε θέματα υγείας.

Η Biohellenika, η μεγαλύτερη Εταιρεία Φύλαξης Βλαστοκυττάρων στον Ελλαδικό χώρο, σας προσφέρει αποκλειστικά τώρα τη δυνατότητα φύλαξης βλαστοκυττάρων από το λιπώδη ιστό. Η Biohellenika έχει εγκαταστήσει το Πρώτο στην Ευρώπη Εργαστήριο Απομόνωσης και Κρυοσυντήρησης Βλαστικών Κυττάρων από το λιπώδη ιστό και σήμερα έχει τη δυνατότητα να τα χορηγήσει άμεσα ή να τα κρυοσυντηρήσει για πολλαπλές μελλοντικές χρήσεις.

Διατηρήστε τα Βλαστικά Κύτταρά σας

Τώρα είναι η ώρα. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα βλαστικά και αναγεννητικά κύτταρα που έχουμε στο σώμα μας μπορεί να χάσουν κάποιες από τις δυνατότητες τους καθώς μεγαλώνουμε. Μιας και η πιθανότητα ανάγκης για χρήσεις της αναγεννητικής ιατρικής αυξάνουν, είναι αναγκαίο να αποθηκεύσετε και να διατηρήσετε τα κύτταρά σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο γιατρός σας μπορεί με ασφάλεια να συλλέξει τα κύτταρά σας είτε κατά τη διάρκεια επίσκεψής σας ως εξωτερικός ασθενής, είτε κατά τη διάρκεια κάποιας προγραμματισμένης διαδικασίας. Στη συνέχεια η Biohellenika θα τα φυλάξει με ασφάλεια, ενώ θα σας τα παραδώσει άμεσα όταν επιθυμείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Νέες κλινικές δοκιμές ερευνούν τη χρήση των βλαστικών και αναγεννητικών κυττάρων του λιπώδους ιστού για πολλές θεραπευτικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών παθήσεων, εφαρμογών στην πλαστική χειρουργική, αποκατάσταση βλαβών του σκελετού και του γαστρεντερικού συστήματος.

Αναλυτικά, η φύλαξη των βλαστοκυττάρων από το λιπώδη ιστό τώρα είναι σημαντική

  1. Επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα και χωρίς επιβαρυντικές επεμβάσεις όταν χρειαστούν.
  2. Επειδή τώρα τα κύτταρά μας είναι νέα, σφριγηλά και ελεύθερα από νόσο, πιθανόν να μην είναι το ίδιο υγιή όταν τα χρειαστούμε.

Επειδή τα πολύτιμα κύτταρά μας δεν πρέπει να καταλήξουν στα απόβλητα μετά τη λιποαναρρόφηση ή τη χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο

vlastokyttara iatriki

Τα εργαστήριά μας

-

Online Οδηγός επαγγελματιών

-

Biohellenika TV

-

Biohellenika Family

-

Biohellenika News

-

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed - ACheckerνουντλσ