βλαστοκύτταρα biohellenika

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

6944677746
Biohellenika - Νέα 2016

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΥΔ

Η BIOHELLENIKA ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΓΙΑ 10η ΦΟΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ (ΕΣΥΔ)

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Biohellenika συγχαίρουν τα στελέχη, το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της Εταιρείας για την άψογη εμφάνιση κατά την επιθεώρηση του ΕΣΥΔ σήμερα στα Εργαστήρια της.

Η προσήλωση της διοίκησης και του προσωπικού της Εταιρείας στην ποιότητα και η επικύρωση αυτής της προσπάθειας από Εθνικούς και Διεθνείς φορείς αποτελεί εγγύηση για τις χιλιάδες οικογένειες που εμπιστεύονται κάθε χρόνο το μοναδικό και αναντικατάστατο βιολογικό υλικό των παιδιών τους στη Biohellenika.

Η Biohellenika ήταν η πρώτη Ελληνική Εταιρεία στον τομέα της που διαπιστεύθηκε ως Ιατρικό Εργαστήριο φύλαξης βλαστοκυττάρων κατά ISO 15189 από το ΕΣΥΔ το 2007. Σήμερα το ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητος της Biohellenika περιλαμβάνει τα ISO 9001:2008 (διαχείριση ποιότητος), ISO 13485 (Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός), ISO 15189 (Ιατρικά Εργαστήρια), ISO 27001 (Ασφάλεια Πληροφοριών) και ISO 14644 (Καθαρά δωμάτια). Σε διεθνές επίπεδο η εταιρεία είναι διαπιστευμένη από την American Association of Blood Banks (AABB), η οποία της προσδίδει διεθνή αναγνώριση και κάνει δεκτά τα βλαστοκύτταρα που φυλάσσονται στα εργαστήρια της σε όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.