βλαστοκύτταρα biohellenika

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

6944677746

Ατομική κρέμα προσώπου εμπλουτισμένη με PRP

H my cream δημιουργήθηκε από την επιστημονική ομάδα της Biohellenika με σκοπό να θέσει τις υπηρεσίες της βιοτεχνολογίας στην καθημερινή φροντίδα του δέρματος. Η my cream περιέχει τη βάση της, η οποία ενισχύεται με τα λιποσώματα και τους αυξητικούς παράγοντες που περιέχονται στο PRP (Platelet Rich Plasma).

Τα λιποσώματα αναμειγνυόμενα με το PRP προσφέρουν βαθύτερη και ταχύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας, οδηγούν τους αυξητικούς παράγοντες σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος προσφέροντας ολική ανάπλαση με φυσικό, ανώδυνο και μη επεμβατικό τρόπο.

Αναζωογονείστε το πρόσωπο σας με την ατομική σας κρέμα και το PRP

Η κρέμα είναι εξατομικευμένη και αποτελεί πρωτοπορία της Biohellenika. Δημιουργείται στο εργαστήριο ξεχωριστά για τον καθένα και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δότη του PRP, λειτουργεί δε σαν ανώδυνη μεσοθεραπεία.

Η my cream χρησιμοποιείται ως μέσον αντιγήρανσης στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια, αυξάνει το τοπικό κολλαγόνο, ελαττώνει τις ρυτίδες, διατηρεί τις λεπτές γραμμές και προσφέρει υγιές και νεανικό δέρμα.

Απλώνεται τις νυχτερινές ώρες σε καθαρό δέρμα με απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο. Για την αποτελεσματικότερη χρήση της, η my cream φυλάσσεται στο ψυγείο και χρησιμοποιείται μέσα σε ένα μήνα από τη δημιουργία της.

Platelet Rich Plasma (PRP)

krema prp

Το PRP είναι ένα αυτόλογο παράγωγο που δημιουργείται από το αίμα μετά από κατάλληλη επεξεργασία και περιέχει τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων, οι οποίοι προάγουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών της επιδερμίδας, προστατεύουν το δέρμα από τη φωτογήρανση και προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ανάπλαση, φυσική λάμψη και νεανική εμφάνιση του προσώπου, του λαιμού και των χεριών.

Χρησιμοποιούνται για:

  • Ολική αποκατάσταση του προσώπου (περιλαμβανομένων των ρυτίδων του ματιού, του μεσοφρίου, του μετώπου, των ρινοχειλικών), του λαιμού και του θώρακα
  • Διορθώνουν τις ουλές της ακμής
  • Διορθώνουν τυχόν βλάβες από τη χρήση του laser

Οφέλη από τη χρήση της my cream και του PRP:

  • Αναζωογονούν και διεγείρουν τους τοπικούς ινοβλάστες στην περιοχή όπου εφαρμόζονται.
  • Επιταχύνουν τη διαδικασία της αναγέννησης και της επούλωσης
  • Λειτουργούν συνεργικά με τα βλαστικά κύτταρα
  • Η εφαρμογή τους είναι ανώδυνη, απλή και γρήγορη, δεν προκαλούν τραύμα.
  • Λειτουργούν σαν μεσοθεραπεία και προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς κίνδυνο ασυμμετρίας ή παραμόρφωσης
  • Το αποτέλεσμα που προσφέρουν είναι μακράς διάρκειας

Σε τί διαφέρει το PRP της Biohellenika από τα κυκλοφορούντα στην αγορά με τη μορφή κιτ;

Το PRP παρασκευάζεται από το επιστημονικό προσωπικό της Biohellenika εξατομικευμένα και έχει δοκιμαστεί σε μεγάλη ομάδα ασθενών με συγκριτικά καλύτερα αποτελέσματα, σε σχέση με τα αποτελέσματα των κιτ που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ο διαχωρισμός των αιμοπεταλίων από τα υπόλοιπα έμμορφα στοιχεία του αίματος που επιτυγχάνεται με φυγοκέντρηση δεν σημαίνει αυτόματα και τη δημιουργία του PRP. Απαιτείται ένα δεύτερο στάδιο ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων πριν την χορήγηση τους. Οι αυξητικοί παράγοντες των αιμοπεταλίων φυσιολογικά βρίσκονται στο εσωτερικό τους και για να δράσουν θα πρέπει απελευθερωθούν στο περιβάλλον.

Το προϊόν PRP παρασκευάζεται με ειδική επεξεργασία 20ml περιφερικού αίματος και μπορεί να χρησιμοποιείται άμεσα ή να καταψύχεται και να χρησιμοποιείται αργότερα.