βλαστοκύτταρα biohellenika

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

6944677746
Biohellenika - Biohelenika - Παροχές

Υπηρεσίες

Ομφαλοπλακουντιακό Αίμα (Κλασική Λήψη Βλαστοκυττάρων με παρακέντηση των αγγείων του Ομφαλίου Λώρου)

 

Η λήψη πραγματοποιείται από το μαιευτήρα σας αμέσως μετά τον τοκετό και την περίδεση του ομφαλίου λώρου με παρακέντηση στη φλέβα του. Η σωστή συλλογή του αίματος είναι πολύ σημαντική για τη μετέπειτα επεξεργασία και αποθήκευση του.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Αποστράγγιση Πλακούντα

 

Η Biohellenika εξαντλώντας όλες τις δυνατότητες που παρέχονται με τη γέννηση του παιδιού για τη συλλογή του μέγιστου αριθμού των βλαστοκυττάρων, προβαίνει εκτός από την κλασική συλλογή με την παρακέντηση του ομφαλίου λώρου και στην αποστράγγιση του πλακούντα.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Ιστός του Ομφαλίου Λώρου

Τα τελευταία χρόνια ανακαλύφθηκε ότι ο ομφάλιος λώρος (ουσία του Wharton – Βαρθώνιος γέλη) περιέχει βλαστοκύτταρα, τα οποία μπορεί να μετατραπούν σε άλλα κύτταρα του οργανισμού. Τα κύτταρα αυτά ανήκουν στον τύπο των μεσεγχυματικών βλαστοκυττάρων και βρίσκονται στον ιστό που περιβάλλει τα αγγεία του ομφαλίου λώρου. Τα μεσεγχυματικά κύτταρα είναι ιδιαίτερα κύτταρα και συλλέγονται με ειδική μέθοδο, η οποία τα διαχωρίζει από τα υπόλοιπα κύτταρα του ομφαλίου λώρου.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Νεογιλά Δόντια

Η Biohellenika σήμερα δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στα παιδιά, τα οποία δεν έχουν κρυοσυντηρήσει βλαστοκύτταρα από τον ομφάλιο λώρο, να φυλάξουν βλαστοκύτταρα από τα νεογιλά δόντια, τα οποία από την ηλικία των πέντε-έξι ετών αντικαθίστανται από τα μόνιμα. Τα κύτταρα αυτά σήμερα βρίσκονται στο στάδιο πειραματικών μελετών για θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Λιπώδης Ιστός

Μπορείς ακόμα να φυλάξεις βλαστοκύτταρα για τη μελλοντική σου υγεία καθώς είναι πλέον γνωστό ότι ο λιπώδης ιστός είναι πλούσιος σε βλαστικά κύτταρα που είναι χρήσιμα σε εφαρμογές της αναγεννητικής ιατρικής.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Βλαστοκύτταρα από το Μυελό των Οστών

Η Biohellenika προβαίνε ιστην απομόνωση και χορήγηση βλαστοκυττάρων του μυελού των οστών μετά από παρακέντηση της λαγόνιας ακρολοφίας ασθενών κατά τη διάρκεια επέμβασης αορτοστεφανιαίας παράκαμψης (by-pass).

Διαβάστε περισσότερα...