βλαστοκύτταρα biohellenika

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

6944677746

Πολιτική και Στόχοι

Biohellenika Χώρος Επιστημονικής Προσφοράς και Δημιουργίας

Η επιστημονική ομάδα της Biohellenika πλαισιώνεται από διεθνούς αναγνώρισης καθηγητές που προέρχονται από το χώρο της Ιατρικής και της Βιολογίας και προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου και της κρυοσυντήρησης των βλαστικών κυττάρων με απώτερο σκοπό την παροχή θεραπευτικών εφαρμογών.

Η Biohellenika δεσμεύεται να ακολουθεί τις εξής αρχές:

  • να βελτιώνουμε συνεχώς, και να επεκτείνουμε προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας τις δυνατότητές μας στην καθημερινή παροχή των υπηρεσιών μας.
  • να παραμένουμε ανθρώπινοι, εχέμυθοι και άξιοι της εμπιστοσύνης των πελατών και των συνεργατών μας.
  • να βρισκόμαστε πάντοτε στην αιχμή των εξελίξεων της βιοϊατρικής τεχνολογίας.

H Biohellenika ιδρύθηκε για να προσφέρει στη χώρα μας υπηρεσίες Βιοτεχνολογίας σε εφάμιλλη ή και καλύτερη ποιότητα και χαμηλότερο κόστος προς τους γονείς σε σύγκριση με τις εταιρείες του εξωτερικού.

Ως πρώτη υπηρεσία στον τομέα αυτό η Biohellenika προσέφερε στη χώρα μας αξιόπιστες υπηρεσίες επεξεργασίας, ποιοτικού ελέγχου και κρυοσυντήρησης αιμοποιητικών κυτταρικών αυτομοσχευμάτων που λαμβάνονται κατά τον τοκετό από το αίμα του ομφαλίου λώρου. Σήμερα η Biohellenika διαθέτει πλήρη εργαστήρια μοριακής διαγνωστικής και τη δυνατότητα απομόνωσης και κρυοσυντήρησης όλων των τύπων βλαστικών κυττάρων τόσο κατά τη γέννηση (ουσία Wharton, Πλακούντας) όσο και κατά την παιδική ηλικία (νεογιλά δόντια) αλλά και κατά την ενήλική ζωή (Λιπώδης ιστός, ινοβλάστες από το δέρμα, αίμα, μυελός των οστών). Τέλος διαθέτει πλήρη εργαστήρια κυτταρικών καλλιεργειών και κυτταρικού πολλαπλασιασμού.

Η Biohellenika βρίσκεται σήμερα στο στάδιο κλινικών μελετών για τη θεραπεία της καρδιακής ανεπάρκειας, της πνευμονικής ίνωσης, της εγκεφαλικής παράλυσης, του αυτισμού, της οστεοαρθρίτιδας και των ελκών των κάτω άκρων λόγω σακχαρώδη διαβήτη, κατακλίσεων ή άλλων αγγειοπαθειών.

Η Biohellenika έχει σκοπό ύπαρξης της:

  • να υποστηρίζει με σύγχρονες υπηρεσίες βιοτεχνολογίας τον τομέα της υγείας.
  • να ικανοποιεί υπαρκτές ανάγκες υγείας του Ελληνικού πληθυσμού μέσα από την εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών ιατρικής βιοτεχνολογίας.
  • να λειτουργεί πάντοτε μέσα στα πλαίσια της ιατρικής δεοντολογίας και της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.
  • Στη Biohellenika εφαρμόζονται οι πλέον εγκεκριμένες και αξιόπιστες τεχνικές και μέθοδοι βιοτεχνολογίας με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την πρόληψη ασθενειών.
  • Η Biohellenika επιδιώκει  να αποτελεί πόλο έλξης αξιόλογων επιστημόνων που θέλουν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν στη χώρα τους.
  • Η Biohellenika σκοπεύει να συνεχίσει να περιλαμβάνεται μεταξύ των εταιρειών που τιμούν  τη χώρα μας στο διεθνές στερέωμα.
  • Η Biohellenika λειτουργεί με διαφάνεια, επιδιώκει και επιζητεί τον έλεγχο την αξιολόγηση και την καλόπιστη κριτική και για το λόγο αυτό σκοπεύει να μην παύσει να αποκτά εθνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις που κατοχυρώνουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Οι επιστήμονες και το λοιπό προσωπικό της εταιρείας θα φροντίζουν πάντα ώστε οι πελάτες να αντιμετωπίζονται με άνεση, ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις, οι υπηρεσίες να είναι άρτιες, και οι πελάτες να έχουν κάθε δυνατή φροντίδα σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους με την εταιρεία μας.