espa

Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης του ογκολογικού  προφίλ ασθενή, με βάση τις νεότερες μεθόδους της Ιατρικής Ακριβείας

Σήμερα οι θεραπείες του καρκίνου είναι στοχευμένες και εξατομικευμένες. Για το λόγο αυτό έχει μεγάλη σημασία  η μελέτη του γενετικού προφίλ του όγκου, ώστε να επιλεγεί η καταλληλότερη θεραπεία για τον  ασθενή, καθώς και  η παρακολούθησή του. Η μελέτη  της συμπεριφοράς του όγκου μέσω της «υγρής βιοψίας», η οποία ανιχνεύει το ελεύθερο καρκινικό DNA το οποίο κυκλοφορεί στο αίμα του ασθενή, αποτελεί ένδειξη ενεργής παρουσίας του όγκου και ως εκ τούτου έγκαιρης θεραπείας. Με την προσεκτική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των νεότερων αυτών εξετάσεων αναμένεται να αυξηθεί το προσδόκιμο της ζωής των ασθενών με καρκίνο, η εξειδίκευση της θεραπείας και η ελάττωση των ανεπιθύμητων ενεργειών των φαρμάκων.

Στην Biohellenika παρέχουμε τις πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης της προδιάθεσης για τις κληρονομούμενες μορφές καρκίνου, του γενετικού προφίλ του όγκου και της παρακολούθησης της μετάστασης μέσω της «υγρής βιοψίας». Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από το εξειδικευμένο μας ιατρικό προσωπικό.

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Αριθμός Μ.Α.Ε.: 60077/062/Β/06/0031 Γ.Ε.ΜΗ: 58882804000 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed