espa

Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

προσφορά biohellenika

Αν έψαχνες την κατάλληλη στιγμή να φυλάξεις τα βλαστοκύτταρα του μωρού σου στην Biohellenika, τώρα έχεις ένα λόγο!
Όσες οικογένειες υπογράψουν συμβόλαιο για φύλαξη βλαστοκυττάρων του παιδιού τους στην Biohellenika από Δευτέρα, 15/11/23 μέχρι και την Πέμπτη, 30/11/23 μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για μια ΔΩΡΕΑΝ φύλαξη βλαστοκυττάρων του ομφαλοπλακουντιακού αίματος!
Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και ενημερωθείτε από τους ειδικούς συνεργάτες και γιατρούς της Biohellenika τηλεφωνικά στο 📞2310 474282 & 210 7708882 ή ηλεκτρονικά👉Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - Biohellenika

1. Η «BIOHELLENIKA» (καλούμενη εφεξής η διοργανωτής), διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα https://www.instagram.com/biohellenika/  (εφεξής ο «Διαγωνισμός») ο οποίος αφορά στην προβολή του Διοργανωτή και έχει ως στόχο να αναδείξει ένας (1) νικητής. Ο νικητής θα κερδίσει 1 (μία) δωρεάν φύλαξη βλαστοκυττάρων αίματος ομφαλίου λώρου.

2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής.

3. Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Ρητά σημειώνεται πως ο νικητής του διαγωνισμού θα πρέπει να παραλάβει το κιτ συλλογής των βλαστοκυττάρων από τις εγκαταστάσεις της Biohellenika. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Biohellenika», των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

Προϋπόθεση για την συμφωνία είναι η ενυπόγραφη συμφωνία με την «BIOHELLENIKA» για ένα συμβόλαιο φύλαξης βλαστοκυττάρων. Αυτοί που έχουν υπογράψει συμφωνία με την εταιρία μέσα στο διάστημα 15/11/23 - 30/11/23, μπαίνουν στην κλήρωση για μία δωρεάν φύλαξη βλαστοκυττάρων αίματος ομφαλίου λώρου.

1. Το όνομα των Συμμετεχόντων στην εκάστοτε πλατφόρμα (Facebook και Instagram), θα καταχωρείται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή.

2. Η κλήρωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της «Biohellenika». Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 30/11/2023. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με τηλεφώνημα ή προσωπικό μήνυμα στην από τη σελίδα «Biohellenika» στο Instagram. Επιπλέον θα αναδειχθεί 1 επιλαχών, προκειμένου να υπεισέλθει στη θέση του νικητή, που η συμμετοχή του τυχόν ακυρωθεί λόγω μη πλήρωσης των παρόντων όρων ή μη εμφάνισης ή αδυναμίας χρήσης του επάθλου εκ μέρους τους ή μη αποδοχής του επάθλου από αυτόν.

3. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 15/11/2023 και ώρα 12:00 έως 30/11/2023 και ώρα 23.59. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

4. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει εντός 3 ημερών με τον Διοργανωτή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα https://www.instagram.com/biohellenika/ ή με τηλεφώνημα στις εγκαταστάσεις της, για να δώσει τα στοιχεία του. Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει με τον Διοργανωτή εντός 3 ημερών από την ανακοίνωση του ονόματός του, ο νικητής αυτοδικαίως χάνει οποιοδήποτε δικαίωμα επί του επάθλου και ο Διοργανωτής απαλλάσσεται από την οποιαδήποτε υποχρέωση ανέλαβε έναντι του νικητή σε σχέση με το έπαθλο. Στη θέση του νικητή αυτού υπεισέρχεται ο επιλαχών.

5. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα ούτε μπορεί να μεταβιβαστεί.

6. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων που θα δοθούν στο Διοργανωτή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα διαγραφούν αμέσως μετά τη λήξη του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες, με την παροχή των παραπάνω προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για τον Διαγωνισμό ή/και την κλήρωση από τον Διοργανωτή, διά αυτοματοποιημένων ή όχι μέσων, για τις ανάγκες και κατά το χρόνο διενέργειας και ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού. Παράλληλα, η αποδοχή του επάθλου από έκαστο νικητή αποτελεί και παροχή συναίνεσης και έγκρισης προς τον Διοργανωτή για χρήση των προσωπικών του στοιχείων ή της παραλαβής του επάθλου του, προς το σκοπό της δημοσιοποίησης του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του και της διαβίβασή τους στην εταιρεία. Ειδικότερα, έκαστος νικητής του Διαγωνισμού δια του παρόντος αποδέχεται ρητώς και συναινεί ανεπιφύλακτα να δημοσιευθεί το Instagram όνομά του στην ιστοσελίδα https://www.instagram.com/biohellenika/  κατά την ανακοίνωση των νικητών, κάτω από το σχόλιο του ιδίου καθώς και να χρησιμοποιηθεί, χωρίς άλλο αντάλλαγμα, οπτικοακουστικό υλικό από την παραλαβή του δώρου με την εικόνα του στα social media του Διοργανωτή.

7. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος.

8. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

9. Ο Διοργανωτής θα δικαιούται να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον υπάρχουν ενδείξεις ή υπόνοιες ότι έχει υπεισέλθει παραβίαση ή καταστρατήγηση οποιουδήποτε από τους όρους του Διαγωνισμού. Επιπλέον, σε όλες τις αναφερόμενες στον παρόντα όρο περιπτώσεις, ο Διοργανωτής θα δικαιούται να μην αναγνωρίσει τη νίκη του συμμετέχοντα (σε περίπτωση που ο παραβάτης έχει ήδη αναδειχθεί Νικητής).

1.Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες όρους και εν γένει τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Θεσ/νίκης.

2.Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους. Λαμβάνοντας μέρος στον παρόντα διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, η οποία θα αναρτηθεί από τον Διοργανωτή στον ανωτέρω ιστότοπο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Αριθμός Μ.Α.Ε.: 60077/062/Β/06/0031 Γ.Ε.ΜΗ: 58882804000 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed